om jan haugen

Om oss


Jan Haugen AS er et entreprenørfirma med bred kunnskap og lang erfaring.


I 1998 ble firmaet Jan Haugen AS stiftet, av daglig  leder Jan Haugen som selv har vært entreprenør siden 1967. I dag drives firmaet av far og sønn, Jan og Rune. Kontor og verskted er etablert på Dombås; et knutepunkt for infrastruktur og et godt utgangspunkt for å gjennomføre prosjekter både lokalt og regionalt. 


Vår unike plassering og solide kompetanse  gjør at vi tar på oss store og små prosjekter både for private og offentlige arbeidsgivere. Vi har en solid referanseliste, bestående av blant andre  Jernbaneverket, Statens Vegvesen, Lesja og Dovre kommuner, Statsskog, NVE, Forsvaret, Eidefoss, Eidsiva, Relacom og Mesta.


Se våre referanseprosjekter her.


Våre oppdragstyper inkluderer alt fra tomtegraving og veibygging, til VA-anlegg og veivedlikehold. Som medeier i selskapet Snøhetta Anlegg har vi også spesialisert oss på arbeid innen jernbane og større prosjekter innen vei, vann og avløp.


Vi har sentral godkjenning for ansvarsrett i tiltaksklasse 2 og har eget grustak med CE-godkjente masser. Våre medarbeidere har alle sertifikater og kurs som kreves for å kunne utføre ulike arbeider. Det være seg bergsprengninsleder, bergsprenger, AOK, fagbrev maskinførere, maskinførerbevis, kompetansebevis, arbeidsvarsling og manuell dirigering.


Kontakt oss gjerne for mer informasjon om hva vi kan gjøre for deg!


Snøhetta

Anlegg DA


Vi har spesialisert oss innen arbeid på jernbane og større  prosjekter innen vei,

vann og avløp. 


Snøhetta Anlegg er et selskap etablert av Jan Haugen AS og  Korsvoll Maskin AS.


Du er velkommen til Snøhetta Anlegg


Les mer

© Jan Haugen AS 2015 post@janhaugenas.no - Jora Industriområde 2660 DOMBÅS